Als datum voor de grote oktober-upgrade van Windows 10 wordt vandaag genoemd in het geruchtencircuit. Het vervelende is dat Microsoft dit tegenwoordig niet meer meldt. Het upgrade- en updategedrag van Microsoft wordt steeds grilliger. Vroeger werd een exacte datum gecommuniceerd wanneer grote upgrades – die inmiddels twee keer per jaar verschijnen – werden gepusht naar gebruikers. Inmiddels is alles wat uit Redmont te horen is schreeuwende stilte.

  • Ik ging er daardoor van uit dat jullie het GWX-systeem nog niet, of niet correct, hadden uitgeschakeld.
  • Dat kan tot 30 dagen nadat je Windowws 10 hebt geïnstalleerd.
  • Deze wallpapers zijn voorzien van verschillende vlakken met een tekstkader.
  • Daarna via de gedownloade Usb stick Windows 10 erop gezet.
  • Na uren proberen, kan ik maar geen ruimte maken op mijn C- schijf, verwijderen van bestanden lukt steeds niet..

Zo is die softwarewinkel ook nog eens ergens goed voor. Lees hier wat er verder aan nieuws is te vinden in de herfsteditie van 2017. De eerste Windows 10 upgrade staat voor ergens volgende maand op de rol. Het betekent weer een hoop risico’s betreffende crashende systemen en niet meer werkende drivers. Uitstellen van de komende Windows-upgrade kan, met de Pro-versie. Microsoft heeft het pushen van upgrades flink versneld. Inmiddels worden gebruikers niet één maar zelfs twee keer per jaar getrakteerd op dit tijdvretende klusje.

Dek Je In Tegen De Komende Windows Upgrade

Ik gaf gisteren aan dat dat een optie was, maar je weet maar nooit of het goed werkt. Fijn dat dat zo goed werkte via de mogelijkheid via het GWX download icoon. Ik denk dat je er rekening mee moet houden dat Microsoft je er misschien wel dagen (of misschien wel weken?) op laat wachten totdat de upgrade automatisch aangeboden wordt.

wat betekent Windows-registersleutel?

Steeds meer mensen melden dat ze alles na de upgrade kwijt zijn. Wachten met upgraden is dus belangrijker dan ooit! Het lijkt op de allergrootste blunder tot nu toe van Microsoft, als het gaat om ’t uitrollen van upgrades. Wereldwijd klagen steeds meer gebruikers over het feit dat ze na de upgrade naar 1809 al hun documenten, foto’s en andere spullen kwijt zijn. Dat is absoluut uniek in de geschiedenis van Windows updates en upgrades.

Windows 7 Updaten Naar 10

Ed Bott van ZDNet stelt dat je nog gewoon met de Media Creation Tool gratis kunt upgraden of een iso kunt maken om Windows 10 gratis op een andere pc te installeren. Chrome staat erom bekend dat er voor elke irritatie en activiteit wel een extensie bestaat. Tijdens de release van de nieuwe Star Wars-film kon je zelfs zorgen dat alle informatie over Star Wars werd veranderd in kattenfoto’s, speciaal om je niet te spoilen. Er zijn bizarre extensies en vooral veel heel handige.

Waarom It En Security Teams Massaal Overstappen Op Managed File Transfer

Deze week heb ik de gratis upgrade gedaan naar Windows 10 met behoud van persoonlijke docs/software. Windows 10 is nu mogelijk geactiveerd door automatische herkenning van nieuwe licentie Windows 7. rgss202e.dll ontbreekt Ik heb mijn W7 home edition pc vanochtend ge-update naar W10 home.